Kære medlemmer,

Efter PKs generalforsamling den 1.nov 2018 tog PKs formand initiativ til at danne en aktionsgruppe i PK. AK gruppen ville diskutere muligheden for at lave et event som skulle gøre borgere / politikere og andre opmærksomme på vores manglende indsigt i vores arbejdsvilkår da vi stadig ikke har en underskrevet OK tekst.

AK gruppen har opfordret PK / PPKs bestyrelser til at afholde et stormøde den 14.november kl 16.10 – 17.10. PK / PPKs bestyrelser har besluttet at støtte op om dette og det er aftalt med sundhedsledelsen at mødet må holdes i konference 1 på DIH. Mødet streames og der vil være en moderator som kan læse eventuelle kommentarer op fra personerne der er med via livestreamingen.

Alle OK tekster er nu tilsendt PPK. PPK gennemser disse nøje i weekenden. Hvis der ingen rettelser eller mangler er i teksterne i forhold til det aftalte resultatpapir, så kan overenskomsterne underskrives i næste uge.

Hvis de er underskrevet den 14.november vil stormødet fokuserer på at udfolde disse.

Hvis der ikke er en underskrevet overenskomst AK gruppen komme med forslag til et event i november.

På gruppen vegne

Ken Jensen
Formand PK / PPK