Kost & Ernæringsforbundet

Kost & Ernæringsforbundet er Danmarks stærkeste fællesskab for dig, der arbejder med kost, ernæring og sundhed. Forbundet består af syv regioner: Region Nordjylland, Region Midtjylland, Region Syddanmark, Region Sjælland og Region Hovedstaden, samt Region Grønland og Region Færøerne.

Når du arbejder i Grønland, er du tilknyttet Region Grønland.

Sådan bliver du medlem

Du kan tilmelde dig direkte via selvbetjening på hjemmesiden kost.dk

Hvad kan du bruge os til

En stor del af vores arbejde består i, at vejlede og rådgive vores medlemmer om løn, ansættelse, uddannelse, karriere. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Foruden rådgivning arbejder vi for at fremme medlemmernes jobmuligheder, ved at synliggøre og udbrede kendskabet til medlemmernes kompetencer og arbejde i den brede befolkning og til politiske beslutningstagere.

Vi anbefaler, at du som nyt medlem i Region Grønland altid kontakter regionsformanden, inden du underskriver din kontrakt med en kommende arbejdsgiver. Dette er især vigtigt at huske, hvis du er tilflytter fra Danmark, da Grønland har sin egen overenskomst, arbejdstidsaftale og egne vilkår i forbindelse med ansættelse.

Om bestyrelsen

Region Grønland ledes af bestyrelsen:

  • Formand Anna Rask Lynge
  • Lena P. Fisker

Bestyrelsen arbejder for, at skabe et fælles fagligt netværk i hele Grønland. Da medlemmerne er en bredt sammensat gruppe, spredt over hele Grønland, kan de være svært at mødes rent fysisk. I bestyrelsen vil vi dog gerne bidrage til et forum, hvor medlemmerne kan dele erfaringer. Det er et nyt tiltag for os, hvorfor vi meget gerne vil høre ideer til, hvordan vi kan skabe dynamiske netværk på trods af geografiske forskelle.

Sundhedskartellet

For at skabe et stærkt sundhedsfagligt fællesskab, er Region Grønland en del af Sundhedskartellet i Grønland. Sundhedskartellet betegnes også PPK.

Nyttige link